TAPA TSR-1

TAPA staat voor Transported Asset Protection Association, ofwel: beveiligde transport en kent diverse certificeringen. Deze certificeringen geven aan dat goederen in de supply chain preventief worden beschermd. Met dit soort transport is time to market van uiterste belang voor deze goederen. Ook is het belangrijk om te kunnen rekenen op een betrouwbare partner zoals ETB Solutions. Met circa 50 eigen auto’s bieden wij onze relaties een secured TAPA-transport en supply chain oplossing waarmee producten veilig bij de klant worden afgeleverd.

Etb Solutions 1

Niveaus

TAPA geeft richtlijnen op het gebied van transportbeveiliging. TAPA TSR is de officiële standaard voor veilig wegtransport van hoogwaardige goederen. Deze certificeringen kent 3 niveaus.

 • TSR 1: Verhoogde beveiliging
 • TSR 2: Matige beveiliging
 • TSR 3: Basisbeveiliging

Bij ETB Solutions kunnen wij u elk van deze certificeringen aanbieden.

Waarom Tapa

Waarom TAPA?

De productie, opslag en transport van hoogwaardige en farmaceutische producten moeten voldoen aan steeds hogere eisen. Daarnaast neemt het aantal gevallen van diefstal en verlies van goederen in de hele supply chain toe. Om aan te tonen dat aan alle eisen wordt voldaan en om het risico op diefstal of verlies te minimaliseren, is er steeds meer behoefte aan de verschillende schakels in de keten om de veiligheid en beveiliging van de goederen te waarborgen.

Meer voordelen

Naast het groeiende aantal verladers dat diensten aanvraagt ​​volgens TAPA-normen, zijn er voor uw organisatie nog meer voordelen verbonden aan het gebruik van TAPA-certificering:

 • U bent een professionele en betrouwbare schakel in de supply chain
 • U zorgt voor aantoonbare kwaliteit
 • U geeft aan dat u zich bewust bent van de beveiligingsrisico’s en dat u maatregelen neemt om deze risico’s te beheersen.

Bent u geïnteresseerd in onze TAPA TSR-1 mogelijkheden voor uw transporten of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen Solutions

Lisa Markaj Inside Sales & Marketing Mail icon lisa.markaj@etb-solutions.com Tel icon 026 303 56 00

We helpen je snel

Heb je een vraag?

  Voornaam*
  Achternaam*
  E-mail*
  Telefoonnummer*
  Je vraag*

  Onze oplossingen

  Dankzij onze op maat gemaakte transportoplossingen, weten wij ieder logistieke vraagstuk aan te passen aan uw behoefte. Wij denken graag met u mee.