Snel transporten

Wij beschikken door ons unieke samenwerkingsverband over een breed internationaal koeriersnetwerk. Dit kan variëren van een pakketzending tot een dubbel bemande volle vrachtwagenlading, geleverd op de gewenste bestemming.

Etb Solutions 1

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij bieden u één vast contactpersoon voor al uw opdrachten met mogelijkheden tot een Europees dekkend koeriersnetwerk. Ook is het mogelijk om tijds kritische leveringen (inclusief ADR & geconditioneerde spoedzendingen) en speciale leveringen (op aanvraag) te boeken. Wij bieden een online boekingsportaal waar u beschikt over realtime track & trace. Het transport is daarom makkelijk online te boeken en vervolgens online te tracken. Ook regelen wij de douaneafhandeling van uw spoedzendingen en bieden wij een goederentransportverzekering.

Groupage transport

Contact

Wilt u geen enkel risico lopen? Kies dan voor extra zekerheid door een transportverzekering af te sluiten via ETB Solutions. Wij maken hierbij gebruik van onze verzekeringspartner. Neem contact op met uw ETB Solutions contactpersoon voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze snel transporten? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen ETB

Lisa Markaj Inside Sales & Marketing Mail icon lisa.markaj@etb-solutions.com Tel icon 026 303 56 00

We helpen je snel

Heb je een vraag?

  Voornaam*
  Achternaam*
  E-mail*
  Telefoonnummer*
  Je vraag*

  Onze oplossingen

  Dankzij onze op maat gemaakte transportoplossingen, weten wij ieder logistieke vraagstuk aan te passen aan uw behoefte. Wij denken graag met u mee.