Nationaal en internationaal transport

Wij richten ons op het regelen van nationaal en internationaal transport, spoedleveringen, contract logistieke activiteiten en meer. Wij beschikken over vakspecialisten met jarenlange ervaring die het verschil maken in de logistiek. Met maatwerk, een klantgerichte aanpak en uitstekende service zetten wij net dat stapje extra. Wat kunt u van ons verwachten?

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de leefomgeving voor de volgende generatie. Dit doen wij door het verbinden van de markt en de transportwereld. Wij zijn in staat om volumes optimaal op elkaar af te stemmen en volumes te combineren door het verbinden van en te acteren namens verladers, in plaats van individuele businessproposities aan te bieden. Hierdoor dragen wij bij aan CO2-reductie en reductie van lege kilometers.

Onze oplossingen ETB pijl
Groupage transport

FTL Transport

ETB Solutions verzorgt het transport van compleet vrachten door heel Europa. Onze vakspecialisten maken daarbij gebruik van een breed netwerk aan zorgvuldig uitgekozen transportpartners die gespecialiseerd zijn in verschillende geografische regio’s.

Meer informatie ETB