“Meer”-factor

Ook in de logistieke branche is het van essentieel belang dat er een echte verbinding is met relaties. Dit betreft zowel klanten, leveranciers als ook medewerkers. Door goed met elkaar in verbinding te staan is het mogelijk om de daadwerkelijke wensen in kaart te brengen en te voorzien in de behoefte. Het gaat er niet alleen om wat we te bieden hebben, maar juist wat we nog meer kunnen doen om aan de vraag van onze relaties te kunnen voldoen. Wij stellen de kernvraag centraal om een perfecte oplossing te creëren. Hierdoor profileren wij onze “meer”-factor. Onze stelling is “Door goed voor onze relaties te zorgen worden we ook goed door onze relaties behandeld”. Deze manier van samenwerken zorgt voor de juiste energie waardoor geen enkele uitdaging te gek is. Wij zijn ervan overtuigd dat onze betrokkenheid, maar zeker ons enthousiasme iedere samenwerking ten goede komt.

Etb Solutions 1

Missie & Visie

ETB Solutions B.V. bestaat uit betrokken en bevlogen medewerkers met jarenlange ervaring in de logistieke branche. Een klantgerichte aanpak en een oprechte verbinding met onze relaties zorgt ervoor dat we samen het hoogst haalbare serviceniveau creëren. We denken en handelen in oplossingen en daarmee zijn wij dé logistieke dienstverlener waar eenieder zich bij thuis voelt.

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de leefomgeving voor de volgende generatie. Dit doen we door het verbinden van de markt en de transportwereld. Wij zijn in staat om volumes optimaal op elkaar af te stemmen en volumes te combineren door het verbinden van en te acteren namens verladers, in plaats van individuele businessproposities aan te bieden. Hierdoor dragen wij bij aan CO2-reductie en reductie van lege kilometers.

Nieuwe website

2023

Onze nieuwe website is live! Om onze professionaliteit kracht bij te zetten, zijn we nu zowel zichtbaar op de weg, als op het internet.

Overseas

2022

De nieuwe vestiging van ETB Solutions opent zijn deuren in Turkije.

Uitbreiding

2021

ETB Solutions groeit snel uit tot een onderneming met 5 betrokken en bevlogen medewerkers.

Oprichting

2020

Op 1 november 2020 werd ETB Solutions opgericht door Viktor Markaj. Met zijn jarenlange ervaring in de logistiek was het zijn droom om een verschil te maken.

Internationaal transport

Ons toegewijde team laat relaties zich thuis voelen door te verbinden en te ontzorgen

We hebben variatie aan kwaliteiten binnen ons team. We staan sterk met elkaar in verbinding en vullen elkaar aan om zo het optimale resultaat te behalen. Op deze manier benutten we niet alleen onze eigen energie op de juiste manier, maar ook die van onze klanten. Binnen ons team is iedereen een toegewijde enthousiaste ondernemer. Met een persoonlijke benadering werken we samen naar een hoger doel. Professionaliteit en tegelijkertijd toegankelijkheid maakt dat ons team flexibel, proactief en betrouwbaar is. Iedere waarde versterkt de andere. Hierdoor willen wij bereiken dat onze relaties zich thuis voelen.