Maatwerk in Warehousing

Onze opdrachtgevers met complexe vraagstukken vinden dé oplossingen bij ETB Solutions. Wij positioneren ons als ketenregisseur en stellen efficiëntie en productiviteit centraal. Afgestemd op uw vraag zijn wij in staat om 3pl+/4pl-oplossingen op maat in te richten. Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden door ons eigen netwerk te combineren met het netwerk van onze partners, met de daarbij horende digitale applicaties. Dat doen wij door stap voor stap de ketenregie te definiëren, ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren. Door deze reis samen te maken, bereiken we de gewenste oplossing op korte termijn en ook een duurzame maatschappij op lange termijn.

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de leefomgeving voor de volgende generatie. Dit doen wij door het verbinden van de markt en de transportwereld. Wij zijn in staat om volumes optimaal op elkaar af te stemmen en volumes te combineren door het verbinden van en te acteren namens verladers, in plaats van individuele businessproposities aan te bieden. Hierdoor dragen wij bij aan CO2-reductie en reductie van lege kilometers.

Onze oplossingen ETB pijl
Groupage transport

FTL Transport

ETB Solutions verzorgt het transport van compleet vrachten door heel Europa. Onze vakspecialisten maken daarbij gebruik van een breed netwerk aan zorgvuldig uitgekozen transportpartners die gespecialiseerd zijn in verschillende geografische regio’s.

Meer informatie ETB