Less than Truck Load

ETB Solutions regelt het transport van deel vrachten (> 3 pallets) door heel Europa. In tegenstelling tot FTL, deel je bij LTL de capaciteit van het transport(middel) met andere verzenders. Kortom, je reserveert maar een deel van de capaciteit voor jouw specifieke lading.

Onze vakspecialisten maken daarbij gebruik van een breed netwerk aan zorgvuldig uitgekozen transportpartners die gespecialiseerd zijn in verschillende geografische regio’s. Ons IT-systeem is digitaal aangesloten op de systemen van onze transportpartners, waardoor de statusmelding, inclusief afgetekende vrachtbrief, na levering digitaal beschikbaar is voor u op ons portaal.

 

Etb Solutions 1

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de leefomgeving voor de volgende generatie. Dit doen wij door het verbinden van de markt en de transportwereld. Wij zijn in staat om volumes optimaal op elkaar af te stemmen en volumes te combineren door het verbinden van en te acteren namens verladers, in plaats van individuele businessproposities aan te bieden. Hierdoor dragen wij bij aan CO2-reductie en reductie van lege kilometers.

Onze oplossingen Solutions

Wat kunt u van ons verwachten?

Transparante communicatie

Tijdens de transportprocessen wijzen we één vast contactpersoon aan u toe. Bij hem of haar kunt u voor al uw vragen terecht. Zo houden we de lijntjes kort en de communicatie efficiënt.

Daarnaast heeft u beschikking tot een online en realtime Track & Trace, zodat u altijd op de hoogte bent van de status. Na ontvangst verschijnt de afgetekende vrachtbrief via ETB Solutions B.V. in uw online portaal.

Communicatie Bij Werkwijze Etb

Inbegrepen services

Naast de core business – transport – bieden wij een aantal inbegrepen services, om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Zo zijn de looptijden bijvoorbeeld kort en zeer betrouwbaar, nemen wij de douaneafhandeling van u over en vervoeren wij ook ADR-compleetladingen. ADR-ladingen betreffen de transport van gevaarlijke goederen over de weg.

Services Bij Werkwijze Etb

Betrouwbare werkwijze

Veiligheid staat voorop, daar zijn wij van overtuigd. Daarom gaan we altijd zeer betrouwbaar te werk. Ons dedicated wagenpark beschikt over 30 high secured (TAPA TSR1) trucks, om extra veiligheid te garanderen. Bovendien selecteren wij onze transportpartners uiterst zorgvuldig – zomaar in zee gaan met een willekeurige partij is echt een no go. Tot slot bieden we ook de optie om een transportverzekering af te sluiten via ETB Solutions.

Betrouwbaarheid In Werkwijze Etb
Groupage transport

Contact

Wilt u geen enkel risico lopen? Kies dan voor extra zekerheid door een transportverzekering af te sluiten via ETB Solutions. Wij maken hierbij gebruik van onze verzekeringspartner. Neem contact op met uw ETB Solutions contactpersoon voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze LTL Transport? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen ETB

Lisa Markaj Inside Sales & Marketing Mail icon lisa.markaj@etb-solutions.com Tel icon 026 303 56 00

We helpen je snel

Heb je een vraag?

  Voornaam*
  Achternaam*
  E-mail*
  Telefoonnummer*
  Je vraag*

  Onze oplossingen

  Dankzij onze op maat gemaakte transportoplossingen, weten wij ieder logistieke vraagstuk aan te passen aan uw behoefte. Wij denken graag met u mee.